4 - 2
4 maj 2014
15:00

Referat: Bunkeflo FF - AIF Barrikaden

Ordinarie referent var ej på plats så följande är baserat på tränarens och vissa spelares information:

Startelva: Linus F - Nicolas, Milad, Christian, Mahmoud - Vassili, Maksym, Roy, Frmas - Rabih och Olle

Avbytare var Mustafa som kom in efter 20-25 min och spelade resten av matchen som anfallare, Rashad som spelade c:a 35 min som anfallare (?) i slutet av 1:a och början av 2:a halvlek och Florian som gjorde come-back efter lång skada och spelade högerback hela 2:a halvlek.

Rätt bra spel från båda håll i 1:a halvlek men mållöst. I den 2:a halvleken var det trots frisk offensiv från båda lagen fortfarande mållöst fram till den 66:e min när matchen helt plötsligt exploderade i en sällan skådad målexplosion.
I denna matchminut tog Bunkeflo ledningen. I den 68:e min kvitterade Mustafa på nickpass av Rabih. I den 73:e min återtog Bunkeflo ledningen. I ett försök att kvittera och ev. också få in ett segermål gick vi då ner på trebackslinje vilket tyvärr istället resulterade i ytterligare 2 baklängesmål i 77:e resp. 80:e min och därmed var ju förstås matchen avgjord. Vi hann dock med ett tröstmål genom Olle, efter assist av Mustafa, i den 82:a min och fastställde därmed slutresultatet till